Monden

Vlad Codreanu filmează noul videoclip în Sharm El Sheikh

Interpretul moldovean Vlad Codreanu, care s-a numărat printre cei 60 de pasageri din autocarul implicat în accidentul din Egipt și a fost rănit, se simte mai bine și a început filmările noului său videoclip în Sharm El Sheikh.

 Interpretul Vlad Codreanu care se afla în autocarul răsturnat vineri în Egipt, și-a revenit după ce a suferit mai multe traumatisme. El a mers în această țară pentru a înregistra un videoclip la piesa „E aventură”. Accidentul nu i-a dat planurile peste cap, așa că luni au început filmările în Sharm El Sheikh.

„Deja mă simt cu mult mai bine. Totul e ok, durerile trec și vânătăile parcă trec”, a precizat cântărețul pentru Sputnik Moldova.

Vlad Codreanu ne-a expediat și câteva imagini înregistrate pe telefon în procesul de filmare. 

Sâmbătă, Vlad Codreanu a discutat cu reporterul Sputnik Moldova și i-a povestit detalii de la accident. Acesta spune că era în drum spre Cairo, când autocarul cu 60 de pasageri s-a răsturnat.

„Noi eram pe scaunele din partea șoferului. Probabil asta ne-a salvat. Am avut mare noroc că nu eram pe locurile din spate sau pe cele din partea în care autocarul a intrat în pietre. Am scăpat ca prin minune”, ne-a mai spus interpretul. 

Vlad Codreanu și tânăra care l-a însoțit s-au ales cu multiple traumatisme, dar unii pasageri au fost duși în stare gravă la spital. Mulți au suferit traumatisme la coloana vertebrală, gât sau alte părți ale corpului.
Codreanu a mai spus că autoritățile egiptene le-au asigurat hrana și băutura. Nu s-a decis însă cum își vor recupera bunurile pe care le-au pierdut sau deteriorat în timpul accidentului. 

„Eu aveam cu mine tehnică scumpă pentru înregistrarea videoclipului. Telefonul nu l-am mai găsit. Nu se știe dacă ni se vor recupera prejudiciile. Agenția de turism nu a oferit detalii în acest sens”, ne-a mai povestit Vlad Codreanu. 

Și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări la accidentul produs pe autostrada Sharm el-Sheikh – Cairo, în Republica Arabă Egipt. Potrivit informațiilor, numărul total al persoanelor rănite se ridică la 21 de persoane. Acestea sunt cetățeni ai Ucrainei, Kazahstanului, Federației Ruse și Egiptului.

Sursă

Cuvinte cheie

Tematic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close