Politică

Stoianoglo anulează ordonanțele în favoarea lui lui Platon

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anulat ordonanțele emise de PCCOCS, prin care două imobile au trecut în posesia lui Veaceslav Platon.

Potrivit Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo a admis plângerile depuse de administratorii SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol” și a dispus anularea a șase ordonanțe, emise anterior de PCCOCS, prin care două imobile au fost recunoscute drept corpuri delicte și sechestrate.


Este vorba despre ”Casa Modei”, amplasată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 182, și fosta clădirea ASITO, de pe bulevardul Bănulescu Bodoni 57/1, care, conform încheierilor judecătorilor de instrucție, au fost transmise în posesia și folosința SRL ”Interprimcolect” și , respectiv, ”Pavrapid” SRL, beneficiarul cărora este Veaceslav Platon.

În comunicatul de presă emis de Procuratura Generală, se menționează că decizia lui Alexandr Stoianoglo este întemeiată, întrucât în deciziile anterioare, au fost interpretate și aplicate incorecte normele procesual penale și au intervenit neîntemeiat în dreptul fundamental de proprietate. Astfel, procurorul general a restabilit drepturile SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol”, beneficiar efectiv al cărora este Vladimir Russu, și a dispus restituirea celor două imobile proprietarului.

Sursă

Cuvinte cheie

Tematic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close