Politică

Sediul formațiunii PACE – stropit cu verde de briliant

Se pare că a devenit în vogă în rândul politicienilor moldoveni să recurgi la gesturi excentrice, care deseori hac hype și aduc dividende politice.

După ce reprezentanții formațiunii PACE i-au turnat verde de briliant pe cap vicepreședintelui raionului Sângerei, pentru că acesta s-ar fi vaccinat ilegal împotriva COVID-19, iată că s-a găsit un alt politician care i-a pedepsit pe cei de la PACE cu aceeași monedă.

Sediul formațiunii Partidul Acasă Construim Europa a fost stropit tot cu verde de briliant de către liderul formațiunii „Democrația Acasă” Vasile Costiuc. 

În acest fel, politicianul și-a exprimat dezacordul față de actul activiștilor PACE, care au vărsat vopsea verde asupra vicepreședintelui raionului Singerei Tudor Tutunaru cu o zi mai devreme.

În timpul unui live pe Facebook, Costiuc l-a acuzat pe președintele PACE Gheorghe Cavcaliuc că a comis fărădelegi la Ministerul Afacerilor Interne și a promis să verse vopsea verde și peste el. 

Amintim că în seara de 6 aprilie, reprezentanții Partidul Acasă Construim Europa (PACE), condus de fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției Gheorghe Cavcaliuc, l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreşedintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru. La fața locului s-a deplasat Poliția.

Drept motiv al acțiunii a fost invocat faptul că funcționarul s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 fără a avea acest drept, neoferind posibilitate să se vaccineze în primul rând medicii, dar și alte persoane conform etapelor stabilite de Ministerul Sănătății, a explicat Poliția Sângerei.

”Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, este menționat în comunicat.

Sursă

Cuvinte cheie

Tematic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close